Кіровоградщина: якби водій не порушив правила обгону, в його мікроавтобусі не знайшли б наркотики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час відпрацювання автошляху «Кропивницький – Нова Прага – Олександрія», у Кіровоградському районі, поліцейські роти дорожньо-патрульної служби за порушення правил обгону зупинили водія автомобіля «Mercedes Benz», мешканця однієї із сусідніх областей.

Пише сайт УДАІ УМВС України у Кіровоградській області.

При складанні матеріалів про адміністративне правопорушення правоохоронці звернули увагу на дивну поведінку керманича: чоловік виглядав знервованим та намагався якомога менше спілкуватися із працівниками поліції. Поліцейські запідозрили водія в тому, що він керує автівкою під дією певних препаратів.

До того ж на пасажирському сидінні помітили пристрій для вживання наркотиків, а в дверцятах авто – згорток із подрібненою речовиною рослинного походження.

На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої під час огляду транспортного засобу виявили наступні предмети: пістолет «Флобер» із знищеним заводським номером та набої до нього, пристрій для куріння із залишками речовини невідомого походження, а у багажнику знайшли пластикове відро із подрібненою речовиною рослинного походження із характерним запахом коноплі.

Усі предмети вилучені та направлені на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар