Бійка по-кропивницьки: сварилися жінки, а в реанімації – чоловік

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції викрили підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Кропивницького. Під час конфлікту зловмисник завдав 53-річному місцевому тяжких травм голови. За вчинене особі загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що до реанімаційного відділення був доправлений тяжко травмований чоловік.

«У результаті першочергових розшукових заходів, за добу працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко».

Попередньо встановлено, що потерпілий та підозрюваний святкували День автомобіліста у знайомої. Коли компанія вийшла на вулицю, між чоловіками, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, раптово виник конфлікт. Причиною сутички стало те, що жінки почали між собою сперечатися. Молодший із гостей взявся захищати свою знайому і між опонентами зав’язалася бійка. Під час з’ясування стосунків потерпілий отримав удари в обличчя, внаслідок чого упав на землю та знепритомнів.

Очевидці події викликали швидку допомогу. Чоловік досі перебуває у реанімаційному відділенні лікарні у стані коми.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар