Разом із орендованим ставком житель Кіровоградщини незаконно захопив частину лісу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація persha.kr.ua

На Кіровоградщині за самовільно захопленні землі лісового фонду громадянину загрожує кримінальна відповідальність. Знам’янською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного захоплення 1,8 гектар земель державного лісового фонду, належних ДП «Чорноліський лісгосп».

Так, місцевою прокуратурою встановлено, що Знам’янською райдержадміністрацією за договором оренди мешканцю району передано в користування для рибогосподарських потреб земельні ділянки загальною площею 5,6 га.

Разом з тим, громадянин, без жодних на те законних підстав, зайняв землі  державного лісового господарства, які межують з наданим йому в оренду ставком. Більш того, самовільно зайняту частину лісу було огороджено парканом, що унеможливлює доступ до нього працівників лісової охорони.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             

Поширити:

Залишити коментар:

коментар