На Кіровоградщині таксист-наркоман скоїв серію крадіжок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії засудили таксиста, звинуваченого в серії крадіжок.

Про це повідомляє Моя Олександрія з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

У суді встановили, що надаючи послуги з перевезення пасажирів, керуючи автомобілем ВАЗ 2106, чоловік вночі взяв пасажирку біля магазину “Арка” і по дорозі навмисне вкрав у неї “Айфон”.

У другий день, о 4:30 ранку, він перевіз від кафе “У Миши” дівчину і її співмешканця. Після того, як останні залишили автомобіль, водій знайшов на задньому сидінні шкіряний гаманець з грошима в сумі 1550 гривень. Розуміючи, що портмоне і гроші належать дівчині, яка розраховувалася, таксист присвоїв знахідку. Надалі придбав десять таблеток “кодтерпін” за 25,5 гривень і заправив машину на 899 гривень.

Крім цього, підсудного звинуватили в інших крадіжках. Він вкрав телефон Nokia в магазині автозапчастин, два газових балони на станції техобслуговування, тонну вугілля в приватному секторі. Чоловік має колишні судимості за крадіжки та стоїть на обліку у нарколога.

Суд визнав обвинуваченого винним по чч. 1,2 ст. 185 (Крадіжка, повторна крадіжка) і засудив до 5 років 2 місяців реального позбавлення волі. Крім цього, злочинця зобов’язали відшкодувати збиток потерпілим і сплатити судові витрати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар