У Кропивницькому журналісту зламали руку і пограбували

Руслан Худояров / фото із соцмережі

Учора ввечері, 20 жовтня, у Кропивницькому, біля власного під’їзду побили і пограбували кореспондента газети “Україна-Центр” Руслана Худоярова.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомила колега постраждалого Олена Нікітіна.

“У нападників була мета відібрати у Руслана сумку з ноутбуком. Він тримав її дуже міцно, тому били по руці жорстоко. В результаті – перелом пальців та передпліччя зі зміщенням. Руслана готують до операції”, -написала вона.

За словами Олени Нікітіної, крім ноутбука в сумці були документи, в тому числі паспорт і посвідчення кореспондента. Поліція була сповіщена одразу після того, як це сталося.

У поліції підтвердили інформацію про інцидент.

“Учора, 20 жовтня, о 21.40 надійшов виклик від родички потерпілого. Вона повідомила, що біля під’їзду будинку, де мешкає постраждалий, на нього напав невідомий, побив його, відідбрав сумку з ноутбуком, де крім того знаходились документи. Інформацію за цим фактом вненсено до ЄРДР за ч.1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), проводиться досудове слідство, та заходи по встановленню осіб, які можуть бути причетними до даного кримінального правопорушення”, – повідомила речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар