Патрульного Кропиницького, який скоїв наїзд на пішоходів, на час слідства відсторонили від роботи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото Першої електронної

Перша електронна повідомляла про ДТП за участі патрульного Кропивницького, який скоїв наїзд на пішоходів. Наразі патрульного відсторонили від службових обов’язків на час проведення розслідування.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі патрульної поліції.

“Це надзвичайна ситуація для патрульної поліції, тому питання тримає на контролі Департамент. Наразі водія відсторонили від службових обов’язків на час проведення розслідування”, – повідомили у прес-службі.

Окрім того повідомили, що на місці події у присутності свідків водій пройшов тест на драгері. Він був негативним. На вимогу прокуратури патрульний пройшов цей тест повторно у медзакладі. Результат підтвердив, що на момент ДТП патрульний був тверезий.

Нагадаємо, учора, 17 жовтня, у свій вихідний день патрульний Кропивницького збив на пішохідному переході двох дівчат. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато досудове слідство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар