На Кіровоградщині спіймали зловмисників, які вкрали у жінки сережки та 14 гривень

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські встановили особи двох зловмисників, які вчинили розбійний напад на жінку. У даний час чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

27 вересня вночі двоє невідомих напали на жительку м. Світловодська, під час якого заволоділи її золотими сережками та рюкзаком, в якому знаходився гаманець із грошима у сумі 14 гривень і кілька кредитних карток.

«У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька днів встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі чоловіки, 34 та 36 років, які на таксі приїхали з іншого міста. Біля магазину зловмисники побачили жінку та вирішили на неї напасти. Почали переслідувати перехожу, наздогнали та, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відібрали речі, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України».

Як з’ясувалося, крадені прикраси нападники продали, а інші речі та картки, якими не змогли скористатися для оплати покупок, викинули за межами населеного пункту. Ніж працівники поліції вилучили та направили на експертизу.

Один із зловмисників раніше був засуджений за наркозлочини, інший – за крадіжки. Тепер за вчинення розбійного нападу особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар