В Олександрії сусіди врятували будинок від пожежі

Вчора, 26 вересня в Олександрії по вул. 6-го Грудня в одному з будинків ледве не сталася пожежа.

Як повідомляє “Голос Громади”, близько 15:00 жителі третього поверху почули запах диму знизу. Дим відчувався і на сходах. Спустившись на другий поверх, мешканці почали дзвонити в квартири сусідів, в одній із яких жив старий дідусь близько 70 років. Саме з його тамбуру запах відчувався найсильніше.

Оскільки ніхто не відповідав, сусіди почали дзвонити сину дідуся, але марно. Цим часом подзвонили і працівникам МНС. Описавши ситуацію, рятувальники порадили викликати поліцію, з дозволу яких вони б змогли відкрити замкнені двері. Паралельно сусіди змогли додзвонитись до дочки сусідки, яка ділила з дідусем тамбур. Через 10 хв. жінка приїхала і відкрила тамбур, з якого повалив дим. Він був і в квартирі сусідки. Як виявилося, жінка ще зранку поставила кип’ятити речі і поїхала на дачу. Вимкнувши газ, жителі будинку нарешті достукались до дідуся. Ймовірно, він не чув запаху диму, який повільно надходив до квартири.

На щастя, всі залишилися живі та здорові – адже якби не пильність сусідів, газ міг би розповсюдитись далі, що могло загрожувати серйозними наслідками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар