На Кіровоградщині під колеса вантажівки потрапив нетверезий пішоход

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Учора, 22 вересня, в смт. Знам’янка Друга, по вул. Леніна сталася ДТП: вантажівка скоїла наїзд на нетверезого пішохода.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі відділу БДР УПД ГУНП Кіровоградської області.

“22 вересня о 20:50 надійшло повідомлення про те, що з постраждалим. Невстановлена особа, керуючи вантажним автомобілем з кабіною білого кольору (інші дані встановлюються), рухаючись в напрямку в’їзду до м. Знам’янки, скоїла наїзд на пішохода – мешканця смт. Знам’янка Друга 1978 р.н, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

У результаті ДТП пішоход отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв обличчя, рваної рани перенісся, забійної рани тім’яної області голови, забійної рани лівого колінного суглоба та був госпіталізований до хірургічного відділення Знам’янської міської лікарні. Загрози життю немає.

В ході подальшої перевірки було встановлено, що ДТП скоїв мешканець Світловодська 1969 р.н, який керував аавтомобілем “Volvo” з напівпричепом “Indox S438”, – повідомили у прес-службі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар