18-річний житель Кіровоградщини став злодієм, аби заробити гроші на їжу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції викрили серійного крадія металу. Ним виявився 18-річний житель селища Онуфріївки Кіровоградської області. Злодію оголошено підозру, йому загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

Працівники відділення поліції у ході відпрацювання території району встановили особу зловмисника, який скоїв 6 крадіжок виробів із металу з одного з господарських приміщень багатоквартирного будинку. Місцевий житель, який вже мав у минулому проблеми із законом, пошкодивши запірний пристрій на вхідних дверях, виносив із приміщення металеві швелери, кутники та труби. У зв’язку з тим, що власник майна тривалий час не відвідував господарчу будівлю, тому й не одразу виявив крадіжку.

Викрадений метал злодій продавав, а отримані гроші витратив на продукти харчування.

У даний час зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

1 (5)

За матеріалами Онуфріївського відділення Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар