Двоє крадіїв їздили з села у Кропивницький, щоб заробити на наркотики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції викрили серійних грабіжників, які промишляли на території обласного центру. Зловмисниками виявилися двоє родичів, 27 та 29 років. Вони зривали з жінок золоті ланцюжки та продавали їх. На рахунку чоловіків до 10 фактів таких злочинів. За вчинене особам може загрожувати до шести років ув’язнення.

Потерпілими від злочинних дій грабіжників стали місцеві жительки, віком 40-45 років.

«У ході проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що двоє жителів Кіровоградського району, які ніде не працювали, приїжджали на автобусі до обласного центру в пошуках наживи. Напади грабіжники скоювали вдень у різних районах Кропивницького. Відібрані ювелірні вироби відразу ж продавали й поверталися додому. Гроші чоловіки витрачали на власні потреби, зокрема наркотичні речовини», – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Як виявилося, один із молодих людей раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, одному із них обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших аналогічних злочинів.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар