Під час ДТП в Олександрії постраждало троє людей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Аварія сталася сьогодні, 4 вересня, близько 11:00 на перехресті Соборної проспекту і вулиці Першотравневій в Олександрії, біля Палацу одружень. Зіткнулися Volkswagen і Жигулі.

Повідомляє “Моя Олександрія”.

За попередньою інформацією поліції, в ВАЗі їхала пара пенсіонерів, в іномарці – молодий водій і три пасажири. У ДТП постраждало три людини: в лікарню потрапили пенсіонер-водій Жигулів і два пасажири Volkswagen.

За словами очевидців, Volkswagen перетинав перехрестя з боку центру міста на високій швидкості на червоний сигнал світлофора, через що сталося зіткнення з Жигулями, які їхали на зелене світло з боку стадіону по вулиці Першотравневій.

Від удару у Жигулів зім’яло передню частину кузова, автомобіль розвернувся навколо власної осі. Volkswagen після удару відлетів в дерево, а згодом опинився на газоні.

Як стверджують деякі очевидці, водій Volkswagen був п’яний. Також люди кажуть, що перед аварією іномарку бачили біля піцерії “Пелікан”, де “вона газувати і влаштовувала віражі”. Дівчина-очевидець розповіла, що після ДТП за водієм іномарки приїхав і відвіз його з місця аварії темно-сірий мікроавтобус з номером ВА 2757 АІ, теж марки Volkswagen.

Разом з тим, інші люди говорять, що за кермом легковий Volkswagen був не власник машини, а інша твереза людина, якій дали “порулити”.

На місці події працюють співробітники поліції і експерти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар