Очільник поліції Кіровоградщини запевнив у причетності волинянина до вбивств дітей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У начальника Головного Управління Нацполіції області Сергія Кондрашенка немає сумнівів щодо причетності затриманого 46-річного уродженця Волинської області до зникнення та вбивств олександрійських дітей та молоді.

Пишуть Олександрійські новини.

Про це головний правоохоронець Кіровоградщини повідомив у відповідь на запитання депутата міської ради М. Смакули під час наради з питань криміногенної ситуації в Олександрії.

“Затримана саме та особа, яка це скоїла. Це буде доведено протягом двох-трьох тижнів і ми вас сповістимо”, – зазначив шеф поліції області. За його словами, наразі проводяться довготривалі процедури в рамках слідчих дій та збирається доказова база.

Разом з тим, Сергій Кондрашенко не підтвердив причетність волинського маніяка до зникнення 15-річної Софії Буц з Пантаївки.

Нагадаємо, наразі затриманий волинянин перебуває під вартою. Санкцію у вигляді арешту на 60 діб стосовно підозрюваного обрали по останньому злочинному епізоду, коли злодій в темну пору доби неподалік парку “Шахтар” пограбував молоду дівчину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар