У Кропивницькому спіймали наркобарона-рецидивіста з гранатою

У Кропивницькому поліцейські викрили чоловіка, який зберігав наркотичні засоби, психотропні речовини та гранату.

До того, 31-річний зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини, також відбував тюремний строк за нанесення тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками. У квітні – повернувся з в’язниці і з того часу перебував під пильним наглядом поліцейських.

“8 серпня під час перевірки оперативної інформації працівники управління карного розшуку поліції області за місцем мешкання особи виявили поліетиленові пакети з застібками з порошком, зовні схожим на метамфетамін, електронні ваги, грошові кошти у сумі близько 30 тисяч гривень та предмет, схожий на гранату РГД-5. Вилучене направлено для проведення експертиз.

Крім того, оперативниками було проведено низку обшуків у осіб, які знаходяться у близькому оточенні зловмисника. У них так само працівники поліції вилучили пакети з таким же вмістом та рослинну сировину, схожу на коноплі. Серед підозрюваних – одна жінка», – розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Олександр Скляревський.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. У даний час перевіряється причетність вказаних осіб до інших злочинів.

За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар