На Кіровоградщині рецидивіст обікрав дитину і товариша по чарці

© pixabay.com

Правоохоронці викрили злодія, який обікрав знайомого та колишню співмешканку. Чоловік, що раніше неодноразово був судимий за крадіжки, вкотре не втримався від спокуси присвоїти чужі гроші. Тепер йому може загрожувати нове позбавлення волі – на строк до п’яти років, повідомляють у Секторі комунікації ГУ Нацполіції Кіровоградської області.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя міста про викрадення коштів із платіжної банківської картки.

«Працівники поліції встановили, що знам’янчанин прийшов відпочити в кафе. За столиком побачив самотнього відвідувача та запропонував йому разом випити. Через деякий час готівка закінчилася, тому чоловіки пішли до банкомата, де зняли гроші з картки одного з них. Потім повернулися в заклад і продовжили відпочивати. Коли власник картки заснув, новий знайомий витяг її з кишені потерпілого та у подальшому зняв кошти у сумі 2 тисяч гривень, які витратив на власні потреби. Також злодія викрито у скоєні ще однієї крадіжки. Чоловік приїхав у село. Знам’янського району в особистих справах. Проходячи повз будинок колишньої співмешканки, за запрошенням її неповнолітньої доньки, зайшов всередину. Скориставшись тим, що дитина вийшла до іншої кімнати, гість викрав із тумбочки 900 гривень», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар