На Кіровоградщині перекинулася вантажівка з гранвідсівом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 10:30 у п’ятницю, 23 липня, на вулиці Миру неподалік АЗС. Автомобіль “МАЗ”, завантажений гранвідсівом, рухався в бік Ревівки. Водій не впорався з кермуванням, виїхав на ліве узбіччя дороги, автомобіль перекинувся, вантаж розсипався.

“Світловодськ” звернувся за коментарем до старшого інспектора поліції Юрія Ковальова. Він розповів, що до чергової частини міського відділу поліції на телефон “102” звернувся один з мешканців міста і повідомив про ДТП. Наряд поліції виїхав на місце пригоди, оформили “європротокол”. На щастя, ніхто не постраждав.

Водій стверджує, що сталася технічна поломка автомобіля, що і призвело до аварії. Перевірити це на місці, не вдалося. Натомість перевірили водія на вміст алкоголю. Він був тверезий. Які правові наслідки такої ДТП можуть бути? Відповідаючи на це запитання, Юрій Ковальов сказав, що власник автомобіля — місцевий підприємець — ніяких претензій не має, до нього теж ніхто не позивається. Тепер він буде мати справу зі страховою компанією. Поліцейські також звернулися за допомогою до підприємців і разом швидко звільнили проїзну частину дороги від пошкодженого автомобіля і гранвідсіва.

Тетяна Дроздова

Фото: Вадим Степанець, svet-life.com.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар