Кіровоградщина: студентів, які розчленували цуценя, лише оштрафують?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці закрили кримінальне провадження щодо студентів і викладача Олександрійського аграрного технікуму, які вбили і розчленували цуценя.

Про це “Моїй Олександрії” повідомив керівник Олександрійської місцевої прокуратури Ігор Білоусов сьогодні, 6 липня.

За словами Білоусова, правоохоронці не побачили кримінального правопорушення в діях зазначених осіб.

“За результатами розслідування і зібраним доказам прийнято рішення про закриття кримінального провадження по всіх учасниках. Разом з тим, складено адміністративні протоколи за статтею 89″ Жорстоке поводження з тваринами” адміністративного кодексу і направлено до суду для розгляду по суті. Відповідно до статті, їм загрожує покарання у вигляді штрафу від дев’яти до 21 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян “, – прокоментував він.

На питання про відрахування студентів з технікуму, Білоусов відповів, що даний нюанс покладається на розсуд дирекції.

“Після розгляду адміністративних протоколів в суді, це вже право дирекції вирішувати – відраховувати чи ні студентів”, – сказав керівник прокуратури.

Нагадаємо, 6 квітня 2016 року студенти та викладач Олександрійського аграрного технікуму розчленували цуценя і виставили відео в інтернет.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар