Місяць потому: викрадача ноутбука спіймали просто на вулиці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На початку травня на службу 102 надійшло повідомлення про крадіжку. За свідченням заявника, невідома особа таємно проникла до офісу, звідки викрала ноутбук марки «Asus».

За даним фактом СВ Кіровоградського ВП ГУНП в Кіровоградській області порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдало значної шкоди потерпілому).

У скоєнні крадіжки обґрунтовано підозрювався 24-річний громадянин. Орієнтування з прикметами людини, яка скоїла крадіжку було розіслано всьому особовому складу поліції.

Сьогодні, 1 липня, екіпаж патрульних, який охороняє центральну частину міста, побачив громадянина, який за усіма прикметами був схожий на викрадача.

Патрульні підійшли до чоловіка для з’ ясування обставин. Молодик не заперечував свою причетність до скоєного. Громадянина доставили до відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар