У Кіровограді нетверезий водій врізався в маршрутку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 червня, близько 5 години вечора на перехресті вул. Великої Перспективної Студентського проспекту (колишній проспект Комуністичний) у Кіровограді нетверезий водій врізався в маршрутку.

Як розповіли Першій електронній очевидці, маршрутка №27 їхала без порушень згідно свого маршруту – по вул. Великій Перспективній. На великій швидкості в неї врізався водій автівки “Fiat Doblo”. Незважаючи на розбитий капот, винуватець ДТП намагався втекти з місця пригоди. Патруль, який знаходився неподалік блокував рух авто спереду, а маршрутка – позаду.

При спілкуванні з поліцейськими водій автівки поводився агресивно, відмовився надавати документи. Правоохоронці змушені були одягнути на нього кайданки. Наразі з’ясовуються обставини зіткнення.

Патрульна поліція зазначила, що за всіма ознаками водій у нетверезому стані. Проте експертиза поки що не проводилася.

“Водій автомобіля Fiat, не витримавши безпечний інтервал допустив зіткнення з маршрутним таксі. За написами налегковику можна зробити припущення, що автомобіль належить Агроресурсу. Доречі, є всі підстави вважати, що водій у нетверезому стані. На місці події працює патрульна поліція, представники якої й досі не можуть відібрати пояснення у водія легковика та подачити документи на автомобіль”, – прокоментували на офіційній сторінці ПП “Олікс” у Фейсбуці.

У маршрутці було багато дітей. Водій автівки був у салоні сам. На щастя, жерв немає.

Нагадаємо, це друга ДТП за день. Сьогодні близько 11.00 поблизу супермаркету “Фуршет” (на 101-у мікрорайоні, пров. Університетський) сталася ДТП за участі авто та мотоцикла. На шаленій швидкості мотоцикл марки “Honda” врізався в автомобіль. Від сильного удару мотицикл перекинуло через автівку разом з водієм.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар