Прокуратура Кіровоградщини покарає двох чиновників за “сірі” декларації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокуратура виявила в деклараціях чиновників недостовірні відомості. Новоукраїнською місцевою прокуратурою встановлено, що посадовими особами місцевого самоврядування Новолутківської та Федорівської сільських рад в деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік вказано недостовірні відомості.

Зокрема, при заповненні декларацій чиновниками сільських рад допущено такі порушення, як не зазначення належного членам родини майна, отриманих доходів, в тому числі від передачі в оренду земельних ділянок,  не відображення суми доходу від отриманих позик, а також погашення основного боргу і відсотків за ними та не оприлюднення декларації відповідно до антикорупційного законодавства.

З огляду на викладене, прокуратурою до сільських рад внесено два подання з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню пов’язаних з корупцією правопорушень, які на даний час перебувають на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар