Справу кіровограських “самогонщиків” направили до суду, але трьох випустили під заставу

Слідчим відділом фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області направлено до суду кримінальне провадження відносно організованої злочинної групи осіб за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 27, ч.3 ст. 28, ч.1-3 ст. 204, ч.1 ст. 209 КК України.

У жовтні минулого року співробітниками податкової міліції Кіровоградської області  ліквідовано підпільне виробництво горілки, яке організували четверо громадян на території Чернігівської та Кіровоградської областей.

Спритні ділки незаконно виготовлені алкогольні напої розфасовували у пластикову, поліетиленову тару та упаковували у картонні короби. Торгували, як незаконно виготовленими напоями, які становлять загрозу для життя та здоров’я громадян, так і спиртом невідомого походження, оптом і в роздріб, в тому числі і через мережу Інтернет. Доставка оковитої та спирту відбувалася за допомогою різних служб доставки.

Членам організованої злочинної групи оголошено підозру. Трьом членам злочинної групи судом обрано міру запобіжного заходу – заставу, на загальну суму 124 тис. гривень. По кримінальному провадженню накладено арешт на майно підозрюваних, грошові кошти, вилучені ТМЦ на загальну суму 399 тис.гривень.

Матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом  у травні 2016 року передано до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар