Кіровоградці здійснили крадіжку на мільйон (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді працівники поліції розкрили крадіжку на мільйон гривень. Зловмисники, пошкодивши замок, викрали зі складських приміщень обладнання та інструменти. Правоохоронці оперативно встановили осіб, причетних до злочину. Чоловікам оголошено про підозру.

Повідомлення про пригоду надійшло до відділу поліції 10 травня.

Як з’ясувалося, вночі двоє кіровоградців на автомобілі під’їхали до складів. Один із чоловіків раніше часто там бував і доводився родичем власнику складу, тож охоронник, нічого не підозрюючи, пропустив машину на територію. За допомогою фомки крадії пошкодили замок та потрапили всередину складського приміщення. Здійснивши декілька оборудок, спільники незаконно заволоділи майном на суму більше мільйона гривень, серед якого були обмотки кабелю, електродвигун, болгарка, перфоратор, альпіністське спорядження, різноманітні металеві прилади, обладнання для мобільного зв’язку 3G та інше приладдя.

Частину крадених речей чоловіки перевезли на легковому автомобілі до знайомого, а решту наступного дня один із крадіїв повіз на продаж до столиці.

«У ході першочергових розшукових заходів за кілька діб працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися двоє кіровоградців 27 та 30 років. Чоловіків затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, були встановлені місця збуту краденого майна, частину якого вилучено в обласному центрі, а решту у місті Києві, – розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Затримані зізналися у скоєному. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України».

За скоєне поплічникам загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар