На Кіровоградщині чоловік пограбував власних друзів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Правоохоронці викрили чоловіка у скоєнні крадіжок із будинків знайомих. 36-річний житель міста Новоукраїнки обікрав домоволодіння місцевих мешканців, користуючись їх довірою. У даний час працівники поліції перевіряють зловмисника на причетність до інших аналогічних злочинів.

«Встановлено, що чоловік прийшов до 30-річного знайомого, але вдома його не застав. Знаючи, де знаходяться ключі від будинку, громадянин відчинив двері, зайшов до кімнати та забрав цифровий ефірний приймач. У подальшому збув тюнер незнайомій людині у центрі міста.

Через декілька днів зловмисник направився до іншого місцевого жителя, з яким підтримував дружні стосунки. Мати знайомого відповіла, що сина дома немає і відразу пішла займатися справами по господарству. Чоловік дочекався, поки 48-річна господарка відволіклася, зайшов до незачиненого будинку та з сумки викрав гроші у сумі 950 гривень і кілька доларів США. Чужі кошти злодій витратив на власні потреби, купуючи продукти харчування», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар