На кіровоградку серед білого дня напав грабіжник

Учора, 5 травня, серед білого дня в Кіровограді на Новомиколаївці невідомий напав на жінку і намагався зірвати з її шиї золотий ланцюжок. Кіровоградка не постраждала. Ланцюжок теж вдалося зберегти, але золотий хрестик злочинець забрав із собою. Жінка одразу ж зверналуся до правоохоронних органів.

Прес-секретар ГУНП у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко розповідає, що такі випадки у регіоні відбуваються не часто, але час від часу трапляються.

“Такі випадки у нас в регіоні трапляються не часто, але вони мають місце. У таких випадках ми радимо уважно запам’ятати прикмети особи, яка скоює напад, і негайно повідомляти до поліції. Якщо ви бачите, що сили нерівні, наприклад, ви жінка, бабуся чи дитина, – то краще не чинити опір, щоб не отримати додаткових тілесних ушкоджень. У таких випадках ми радимо, якщо це відбувається у людних місцях, голосно кликати на допомогу і одразу ж повідомити про напад у правоохоронні органи. Це можна зробити (якщо немає власного телефону) взявши його у перехожих. Зазвичай люди не залишаються осторонь, допомагають. У нас траплялися випадки, коли перехожі допомагали правоохоронцям затримати вуличного злодія”, – розповіла Віталіна Петрівна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар