На Кіровоградщині хлопець відібрав у бабці 250 тис. грн (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У місті Гайворон біля одного з ринків, погрожуючи 67-річній жінці предметом, схожим на пістолет, хлопець вихопив у неї сумку з грошима. Очевидці події почали наздоганяти розбійника та викликали працівників поліції. На відстані майже кілометра від місця злочину втікача спіймали.

Пригода сталася 27 квітня близько 11-ї години ранку. 18-річний житель районного центру, одягнувши маску із зображенням обличчя актора, та прихопивши з собою зброю, скоїв напад. Ймовірно, хлопець заздалегідь планував розбій, адже для його втілення придбав підручні засоби в іншій області. Знав він і про те, що місцева жителька може мати при собі значні кошти.

«Правоохоронці виявили у зловмисника речові докази – сумку жінки з грошима. За попередніми даними, потерпіла позбулася близько 250 тисяч гривень. Поліцейські встановлюють точну суму викраденого. Також у хлопця було вилучено предмет, схожий на револьвер під набій Флобера та гумову маску», – розповів начальник Гайворонського відділення поліції Сергій Сірак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар