Підполковник поліції поскаржився колегам, що його хотіли “купити” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліція запобігла спробі підкупу керівника одного з відділень. Про спробу його підкупу повідомив сам підполковник поліції. Особу, яка пропонувала поліцейському неправомірну вигоду, встановлено. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Грошові кошти підозрюваний приніс у службовий кабінет поліцейського. Прийняти пропозицію той відмовився і викликав на місце пригоди працівників Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України та прокуратури.

До того, незаконна діяльність 32-річного громадянина документувалася співробітниками цього ж районного підрозділу. Чоловіка викрили у скоєнні крадіжки. Відносно нього було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, належний йому автомобіль – арештовано як речовий доказ.

1

Маючи намір отримати своє авто, підозрюваний прибув до відділення поліції та передав керівнику грошові кошти за позитивне рішення.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

За скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар