У Миколаївській області жителя Кіровоградщини побили його ж друзі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці встановлюють обставини, при яких житель Кіровоградської області отримав тілесні ушкодження та втрати свій автомобіль.

Про це повідомив сайт “Подробиці. Миколаїв” із посиланням на Відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

У Новобузький відділ поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 34-річний житель Кіровоградської області, який повідомив, що 18 квітня він разом зі своїми друзями поїхав відпочивати в с. Новорозанівка Новобузького району на своїй машині «ВАЗ-2103». Увечері, близько 17:00, між відпочиваючими виникла сварка, яка згодом перейшла в бійку. Водій транспортного засобу, отримавши від своїх товаришів тілесні ушкодження, образився і покинув компанію. Погулявши деякий час, чоловік повернувся, але не знайшов ні товаришів, ні свого автомобіля. Не гаючи часу, він одразу звернувся за допомогою в поліцію.

Поліцейські знайшли транспортний засіб – “друзі” потерпілого залишили його біля с. Ольгопіль Єланецького району.

Слідчим відділенням розпочато кримінальні виробництва за ознаками ч.1 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкція якої передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк, і за ознаками ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає накладення штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин або виправних робіт на строк до одного року.

Слідство триває. Автомобіль повернуто власнику, встановлюються обставини події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар