Четверо молодиків украли в пенсіонерки 700 грн (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Четверо зловмисників з Кіровоградської та Миколаївської областей, віком від 19 до 21 року, в одному з сіл Вільшанського району скоїли напад на 76-річну пенсіонерку та її родичку. Погрожуючи потерпілим, чоловіки відібрали у них цінні речі та гроші. За такі дії особам загрожує покарання – до 12 років ув’язнення.

Повідомлення про подію надійшло до Вільшанського відділення поліції від сільського голови одного з населених пунктів.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисники приховали обличчя масками та проникли в будинок через вікно. При собі нападники мали предмети, схожі на ніж і пістолет, якими погрожували жінкам фізичною розправою та вимагали віддати заощадження і цінності. Вчинивши безлад у помешканні, чоловіки заволоділи особистим майном потерпілих – грошима у сумі 700 гривень, ноутбуком, планшетом та індукційною плиткою.

У результаті розшукових заходів працівники поліції викрили у скоєнні злочину місцевих жителів та мешканців сусідньої області. Двом з них оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За місцем проживання одного зі зловмисників правоохоронці вилучили частину викрадених речей, а також предмет, схожий на пістолет Макарова, який направлено на проведення експертизи.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, триває. Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження інших осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

За матеріалами Вільшанського відділення поліції Голованівського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар