На Компаніївщині фермер по–звірячому забив чоловіка до смерті

У селі Полтавка Компаніївського району місцевий фермер побив односельчанина. Від отриманих тілесних ушкоджень 33-літній чоловік помер на місці.

Як повідомляє чергова частина Компаніївського відділення поліції Бобринецького відділу поліції Головного управління поліції України в Кіровоградській області, 15 квітня на території фермерського господарства було виявлено труп молодої особи, 1983 року народження. 33-літній чоловік, родом із Херсонщини, приїхав у село до свого дядька на постійне місце проживання.

Підозрюваний у вбивстві – місцевий фермер, житель с. Полтавка, 1980 року народження. Як повідомляють кореспонденту Першої електронної у поліції, після спільного розпиття алкогольних напоїв між фермером та чоловіком виникла сварка, що переросла у криваву бійку. У ході бійки місцевий фермер завдав стільки ударів руками і ногами своїй жертві, що обличчя жертви було важко впізнати. Від отриманих тілесних ушкоджень молодий чоловік  помер на місці.

Цього ж дня слідчим Компаніївського відділення поліції Бобринецького відділу поліції ГУПН України в Кіровоградській області по даному факту розпочато кримінальне провадження. Відомості внесено до ЄРДР за ч.2 ст. 121 КК України.

На даний час особі, яка заподіяла умисне тяжке тілесне ушкодження, пред’явлено про підозру та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ст. 121 ч. 2 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар