На Кіровоградщині спіймали наркодиллера з пістолетом (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці вилучили у жителя Кіровоградського району наркотичних засобів на понад 100 тисяч гривень. Працівники 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України викрили незаконну діяльність раніше судимого 34-річного чоловіка. За попередніми даними, громадянин налагодив канал постачання опію з іншої області. Правоохоронці перевіряють інформацію.

«13 квітня під час проведення санкціонованого обшуку у будинку жителя району поліцейські виявили 20 мл розчину опію, 100 мл концентрату (при розбавленні дорівнює майже 1000 дозам опію) та пістолет фірми Stalker», – повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350 або на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар