Житель Кіровоградщини ледь не зарубав односельця

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області затримано за підозрою у замаху на вбивство. 44-річний раніше судимий мешканець Ульяновського району ледь не позбавив життя односельця, завдавши йому кілька ударів сокирою. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.

До Ульяновського відділення поліції вночі 8 квітня надійшло повідомлення про подію.

Прибувши на місце, на території домоволодіння правоохоронці виявили чоловіка з рубаними ранами голови та руки. Йому викликали швидку і терміново госпіталізували до районної лікарні.

«Потерпілим виявився 42-річний раніше судимий житель населеного пункту. Попередньо встановлено, що вдома в іншого односельця чоловіки разом розпивали алкогольні напої. Після опівночі між ними виникла сварка. Гість взяв пляшку і вийшов з будинку, господар попрямував слідом. На подвір’ї словесний конфлікт переріс у бійку. Молодший ударив старшого опонента кулаком в обличчя, а у відповідь отримав кілька ударів лезом сокири», – розповів начальник Ульяновського відділення поліції Ігор Яковлев.

Зловмисника було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Знаряддя скоєння кримінального правопорушення вилучено.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар