В Олександрії продовжуються кримінальні розборки: підпалено авто місцевого наркоторговця

У четвер, 24 березня, близько 19:30 прямо поряд зі входом в кафе “Екстрім”, що розташоване в Новопилипівському мікрорайоні біля колишнього рудоремонтного заводу, невідомі особи підпалили автомобіль “Honda Accord” темного кольору. Автівка належить Віталію Баранюку, який в той час відпочивав у кафе разом зі своїми товаришами Романом Чабаном та Володимиром Малишом. Про це пишуть “Олександрійські новини“.

Про пожежу відпочиваючим повідомив працівник кафе. Незважаючи на те, що чоловікам спільно з персоналом закладу вдалося швидко ліквідувати пожежу власними силами, транспортний засіб все ж таки отримав пошкодження передньої частини кузову.

Віталій Баранюк відомий тим, що нещодавно спільно з Романом Чабаном фігурував в гучній кримінальній справі щодо розповсюдження наркотиків під прикриттям міських міліціонерів. А Володимир Малиш тільки декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення в 2007 році в складі банди зухвалого розбійного нападу на олександрійського валютника, якого нещодавно при черговій спробі пограбувати навіть розстрілювали з автомату.

Нагадаємо, тоді Р. Чабан та В. Баранюк під час допитів розповіли про схеми “кришування” міліціонерами наркоторговців, а також про те, як вони під тиском корумпованих правоохоронців писали фіктивні заяви на співробітників УБОЗу, які тоді займались розслідуванням цієї кримінальної справи щодо розповсюдження наркотиків.

За інформацією наших джерел, зазначений підпал автівки, імовірно, пов’язаний з кримінальними розборками через продовження участі зазначених громадян в місцевому ринку наркобізнесу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар