За вихідні на Кіровоградщині сталися 4 пожежі (ФОТО)

Минула доба для кіровоградських пожежних ознаменувалась пожежею трьох лазень. Увечері 26 березня та вночі 27 березня на території області стались 4 пожежі, 3 з них – у лазнях. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі УДСНС у Кіровоградській області.

Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 22:11 від мешканця обласного центру про те, що по пров. Крилова сталась пожежа на території приватного домоволодіння. До місця пожежі оперативно прибули 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області. На момент прибуття рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 25 м² даху споруди. О 22:50 пожежу було локалізовано, а о 23:09 ліквідовано. Причину займання з’ясовують фахівці. Травмованих та загиблих не було.

О 04:10 27 березня до Служби порятунку «101» зателефонували з м. Помічної Добровеличківського району з повідомленням про пожежу  на території приватного домоволодіння по вул. Набережній. По приїзду рятувальники встановили, що вогнем охоплено 11 м² лазні. До ліквідації пожежі від Добровеличківського державного пожежно-рятувального загону залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки, а також  місцева пожежна команда села Піщаний Брід. О 04:25 пожежу було локалізовано, а о  04:50 ліквідовано. Причина займання наразі також встановлюється.

Наступне повідомлення за телефоном «101» надійшло о 05:28. Займання у приміщенні лазні сталось по вул. Пирогова у м. Кіровограді. До ліквідації надзвичайної події залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області. На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено 24 м² покрівлі надвірної споруди. Вогнеборці о 05:43 локалізували пожежу та о 06:26 ліквідували. Що стало причиною загоряння, з’ясують експерти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар