Олександрієць, після розпиття оковитої, порізав ножем товариша

На Кіровоградщині працівники поліції затримали підозрюваного у замаху на вбивство. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Під час конфлікту 31-річний житель міста Олександрії ножем наніс тяжкі тілесні ушкодження товаришеві. Потерпілого госпіталізовано до лікарні. За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання від 10 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію до Олександрійського відділу поліції надійшло від працівників медичного закладу. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

«Попередньо встановлено, що чоловіки розпивали алкогольні напої, згодом між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. Господар домоволодіння, вхопивши ножа, наніс 33-річному знайомому 7 поранень. Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучений у чоловіка ніж зі слідами крові направлено на дослідження», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та п. 13 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Раніше за вчинення вбивства чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнився близько року тому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар