У Кіровограді затримали серійного грабіжника

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді працівники поліції затримали серійного грабіжника. На рахунку 45-річного жителя області, який вже мав проблеми із законом, щонайменше 6 пограбувань. Зловмисник відбирав у жительок обласного центру, віком 40-45 років, коштовності та сумки з особистими речами і грошима. За вчинене чоловікові загрожує до шести років ув’язнення.

У відділ поліції протягом кількох місяців надійшли відповідні заяви від кіровоградок. Однією з потерпілих стала 41-річна жителька обласного центру. Жінка, на якій були золоті сережки та браслет, привернула увагу нападника у торговельному закладі. Вирішивши заволодіти прикрасами, зловмисник почав йти слідом за потерпілою. Поблизу паркової зони грабіжник штовхнув жертву на землю, зірвав золото і втік у невідомому напрямку.

Не гаючи часу, кіровоградка відразу ж сповістила про те, що сталося, правоохоронцям.

«Протягом доби працівники поліції за прикметами, які вказала потерпіла, встановили особу нападника. Чоловік вже відбував покарання за аналогічні кримінальні правопорушення, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Однак цей випадок виявився не поодиноким. Слідчими вже встановлено причетність особи ще щонайменше до шести грабежів на території міста».

Як з’ясувалося, викрадені речі зловмисник продав, а гроші витратив на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар