У Кіровограді зникла людина (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У п’ятницю, 4 березня, ввечері орієнтовно в районі кіровоградського клубу “Вельвет” зник чоловік. Сергій Георгійович Журавльов – середнього зросту, худорлявої статури, одягнений був у чорну куртку, над губою має родимку.

У п’ятницю ввечері вийшов з дому. В 4:41 в неділю він востаннє виходив на зв’язок – у цей час був зафіксований в мережі у “вайбері”.

Із п’ятниці родичі та друзі шукають Сергія як можуть: пишуть в соцмережах, запитують таксистів і місцевих мешканців. За неперевіреними даними Сергія бачили неподалік міськвідділку поліції та в районі Ковалівки.  Але не факт, що це був саме він.

“Можливо, він поранений, можливо його ударили по голові і не орієнтується хто він і де. Можливо, йому стало зле і він втратив свідомість. Можливо, його хотіли пограбувати. По банківських рахунках жодного руху немає. Але ми шукаємо і віримо в те, що він живий”, – розповідає Першій електронній подруга Сергія Аня.

Повідомили в поліцію. Поки що пошуки не дають результатів, адже немає жодного натяку на місцезнаходження Сергія. Тож зараз близькі роблять самотужки намагаються розповсюдити інформацію про зникнення чоловіка. Сподіваються, що хтось таки впізнає Сергія за фото чи прикметами і повідомить у поліцію, лікарню чи близьким.

Хто має хоч якусь інформацію про Сергія, звертайтесь за телефонами 0675153062, 0507333329 або 102.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар