Кіровоградський сутенер втратив бізнес, волю і майно

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді 43-річний громадянин разом зі своїми знайомими організовував надання жінками сексуальних послуг за гроші. Чоловік виконував функції сутенера, забирав у повій основну частину їх «заробітку» та отримував з того чималі систематичні прибутки.

За цими фактами було розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Розуміючи те, що може надовго потрапити за ґрати, зловмисник вирішив сховатися.

«Поліцейські розшукали втікача в обласному центрі. Чоловік щойно змінив одну з орендованих квартир і був впевнений, що на «новому місці» проживе деякий час та, можливо, лишиться непоміченим, – розповідає начальник сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, кримінальної поліції ГУНП в Кіровоградській області Олександр Цуркан. – Сподівання зловмисника не виправдались. Вже невдовзі він постане перед судом. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна».

За матеріалами ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар