У кіровоградському барі обікрали дівчат

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді поліцейські охорони затримали громадянина, який викрав особисті речі у відвідувачки нічного клубу. Ним виявився 23-річний місцевий житель, що раніше неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки.

У вихідні компанія дівчат відпочивала у розважальному закладі. Близько третьої години ночі вони помітили, що невідомий підійшов до столика, де знаходилися їх речі та поводився підозріло.

Про свої припущення відвідувачки повідомили працівникам нічного клубу, які негайно натиснули «тривожну кнопку». На спрацювання сигналізації виїхав наряд групи затримання Управління поліції охорони в Кіровоградській області.

До поліцейських звернулися дівчата та одна із відвідувачок розповіла, що у неї зник телефон марки «Lenovo», кредитні картки на її ім’я і грошові кошти у розмірі більше 2 тисяч гривень.

У ході першочергових заходів щодо встановлення обставин правопорушення, правоохоронці підійшли до молодика, який стояв біля барної стійки та на якого вказала потерпіла. Під час проведення поверхневого огляду у чоловіка поліцейські виявили викрадений телефон, кредитні картки та гроші. Крім того, при обстеженні приміщення у вбиральні знайдено жіночу сумку.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділу поліції. Особу зловмисника встановили. Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Попередньо його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар