Кіровоградщина: чоловік намагався “вполювати” знайомого

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області затримано за підозрою у замаху на вбивство. У місті Світловодськ 53-річний господар помешкання внаслідок конфлікту зі знайомим здійснив у його бік постріл із рушниці. За цим фактом триває розслідування.

До Світловодського відділу поліції 24 січня надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлений чоловік з вогнепальним пораненням.

– Правоохоронці встановили, що ввечері до місцевого жителя прийшли знайомі. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. Господар будинку дістав із сейфу свою мисливську рушницю та на подвір’ї домоволодіння здійснив постріл угору і ще один вже у бік знайомого. У результаті потерпілий з вогнепальним пораненням в області живота був госпіталізований до медичного закладу, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

У даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання від 7 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар