Надзвичайні події на Кіровоградщині з 23 по 26 січня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Надзвичайні події з 23 по 26 січня. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

22 січня – Новогородківський р-н, с. Новоандріївка: виникла пожежа 12 м2 перекриття та домашніх речей у приватному житловому будинку. Причина – коротке замикання електропроводки.

м. Олександрія: рятувальники ліквідували пожежу 0,5 м3 дров у підвальному приміщенні приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.

м. Кіровоград: виникла пожежа 3 м2 сміття в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Радянській. Причина –  необережне поводження невстановленої особи з вогнем при курінні.

м. Кіровоград: виникла пожежа 0,3 м2 підкапотного утеплювача двигуна автомобіля «Лексус». Причина встановлюється.

Впродовж доби рятувальники У ДСНС 12 разів залучались для надання допомоги по ліквідації наслідків негоди. Зокрема, зі снігових заметів було відбуксировано 10 легкових та вантажних автомобілів. У Бобринецькому районі рятувальники ДПРЧ-24 допомогли дістатись з с. Бобринка до райлікарні двом породіллям та хворому, у Кіровограді бійці ДПРЧ-5 надали допомогу по розчищенню вулиць від снігу у районі Великої Балки, а в Олександрії підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по збиванню льоду та бурульок з даху п’ятиповерхового житлового будинку, яке загрожувало падінням на пішоходів.

23 січня – м. Кіровоград: Виникла пожежа 10 м2 речей домашнього вжитку в господарській споруді на території приватного домоволодіння по провулку Сінному. Причина – коротке замикання електромережі.

м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам служби «103» по транспортуванню важкохворої з приватного житлового будинку до карети швидкої медичної допомоги.

м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу власникам по відкриванню дверей їх квартири.

Впродовж доби рятувальники Управління ДСНС в області 5 разів залучались для надання допомоги по вилученню зі снігових заметів легкових та вантажних автомобілів.

24 січня – Олександрійський р-н, с. Марто-Іванівка: виникла пожежа 60 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.

Маловисківський р-н, с. Кіровка: виникла пожежа 40 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Під час ліквідації надзвичайної події рятувальниками виявлено тіло 53-річної власниці будинку. Ще одна жінка зазнала травм та з опіками верхніх кінцівок й обличчя була госпіталізована до районної лікарні. Причина пожежі та обставини смерті встановлюються.

Маловисківський р-н, с. Новостанівка: виникла пожежа 15 м2 прибудови до господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Причина встановлюється.

м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Впродовж доби підрозділами Управління ДСНС в області чотири рази надавалась допомога по буксируванню автотранспорту з ускладнених діялнок дороги.

25-26 січня – Олександрівський р-н, с. Любомирка: ліквідовано пожежу 5 м2 дров та 5 м2 перекриття житлового будинку, яка виникла у результаті порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

м.Світловодськ: виникла пожежа 3-х металевих вагончиків, які належать приватним підприємцям. Причина займання встановлюється. Власник одного з вагончиків був травмований та доставлений до Світловодської центральної районної лікарні. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДПРЧ-17 Управління ДСНС в області.

Бобринецький р-н, с. Трудолюбівка: виникла пожежа 48 м2 покрівлі та домашніх речей у житловому будинку. Причина встановлюється.

У м.Кіровоград надано допомогу по буксируванню зі снігових заметів двох легкових автомобілів, вантажівки та автомобіля швидкої допомоги. Також рятувальниками ДПРЧ-2 надано допомогу медпрацівникам по транспортуванню хворої жінки до карети швидкої медичної допомоги.

У Кіровоградському районі надано допомогу по буксируванню мікроавтобуса «Газель» від села Вільне до станції технічного обслуговування. У Добровеличківському районі рятувальники ДПРЧ-15 допомогли лікарям швидкої дістатись до хворого у селі Піщаний Брід. У селі Першотравенка Компаніївського району підрозділом ДПРЧ-28 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «ВАЗ-2110» зі снігового замету, а в селищі Димитрове, що в Олександрії, рятувальники ДПРЧ-8 відбуксирували несправного трактора зі снігового замету, у селі Олександрівка Маловисківського району підрозділом ДПРЧ-23 надано допомогу по буксируванню несправного мікроавтобуса «Ford-Transit» до населеного пункту.

Вдень 26 січня по місту та області на дорогах утримається ожеледиця. У зв’язку з надходженням теплої повітряної маси з Атлантики, починаючи з 27 січня, на території області очікується підвищення температури повітря до 0°, опади, туман.

28-30 січня – подальше підвищення температури повітря до відлиги, +1-+5°С та утримання туману.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар