Кіровоградщина: квартирант забрав з собою ліжко, бо воно зручне

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Житель Долинського району, не попередивши власника помешкання, змінив місце проживання та забрав із собою чуже ліжко з матрацом. За вчинене злодію може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

До правоохоронців за допомогою звернувся 30-річний чоловік та повідомив, що з квартири, яку він здавав, зникло майно.

«Працівники поліції опитали місцевих мешканців, які допомогли встановити особу зловмисника. Ним виявився 28-річний долинчанин, що у минулому році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Коли чоловік повернувся в рідне місто, винайняв квартиру з усіма зручностями. Поживши там близько двох місяців, не попереджаючи господаря житла, надумав переїхати. Ліжко з матрацом зловмисник забрав із собою, оскільки, за його словами, на ньому було зручно відпочивати. Поліцейські речовий доказ вилучили та повернули власнику», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар