На Кіровоградщині на Різдво вбили людину

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В одному з сіл Онуфріївського району 61-річний місцевий житель на Різдво отримав тілесні ушкодження від гостя своєї родички. У результаті через кілька днів без надання медичної допомоги чоловік помер.

До відділення поліції 9 січня надійшло повідомлення про смерть жителя населеного пункту. На місці події правоохоронці виявили у домоволодінні на підлозі тіло потерпілого.

Попередньо встановлено, що 6 січня чоловік прийшов до 19-річної родички святкувати Різдво. Однак, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заснув у неї вдома. Через деякий час прокинувся і побачив у будинку трьох гостей та попросив у них алкоголю. У відповідь один із запрошених декілька разів ударив чоловіка ногою по голові. Після цього гості розійшлися по домівках.

Наступного ранку нетверезий 38-річний молодик повернувся до будинку знайомої, але застав там лише її родича. Чоловік вирішив, що не повністю з’ясував з ним вчорашній конфлікт та знову почав наносити опоненту тілесні ушкодження. У подальшому через 2 дні від отриманих травм потерпілий помер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід –тримання під вартою.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар