На Кіровоградщині чоловік викрадав автомобілі на запчастини (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці встановили зловмисника, який викрадав транспортні засоби та інструменти. 28-річний житель міста Світловодськ крадені автомобілі розбирав на запчастини з метою їх подальшого продажу. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

У листопаді до Світловодського відділу поліції звернулася жителька районного центру та повідомила, що з її гаража викрадено автомобіль «Москвич» у неробочому стані.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки місцевий мешканець. За поясненням чоловіка, в одному з гаражних кооперативів він побачив авто без акумуляторної батареї та колеса. Встановивши на транспортний засіб деталі, яких бракувало, ввечері перегнав автівку до орендованого ним гаража.

«Під час проведення обшуку орендованих зловмисником приміщень працівники поліції виявили та вилучили комплектуючі запчастини і до автомобіля ВАЗ 2108, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – У подальшому також було встановлено причетність особи до крадіжки велосипеда імпортного виробництва, електричних дрилі та плитки, слюсарних ключів та акумуляторної батареї до автомобіля ВАЗ 2101. Велосипед зловмисник продав за 1000 гривень, інструменти зберігав у себе в гаражі».

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар