На Кіровоградщині викрили м’ясну мафію (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградські інспектори поліції провели рейд, спрямований на виявлення фактів нелегального продажу м’яса тварин. За результатами відпрацювання працівниками поліції було складено 10 адміністративних протоколів, які направлено до суду.

У рамках проведення обласною адміністрацією заходів із недопущення розповсюдження на території області та міста хвороб, які небезпечні для життя і здоров’я людей й пов’язані із захворюваннями свійських тварин, правоохоронці провели низку превентивних заходів з виявлення незаконної торгівлі продуктами тваринного походження без відповідних документів.

Так, інспектори поліції на території обласного центру виявили факти продажу м’яса без наявності дозвільних документів на право здійснення торгівлі.

1 (13)

З правопорушниками правоохоронці провели роз’яснювальну роботу про недопустимість подібних дій та склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 160 « Торгівля з рук у невстановлених місцях». Санкція статті передбачає накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Робота в даному напрямку триває.

 2 (10)

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції

ГУНП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар