“Правий сектор” стверджує, що не брав участі у нічному нальоті

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Представники Правого сектору не мають ніякого стосунку до нічного розбою у відділенні Національної лотереї.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив в.о. голови обласного осередку «Правого сектору» Євген Миценко – передає кореспондент Першої електронної газети.

Він запевнив, що затримані поліцією активісти їх організації поверталися з вишкільного табору в Холодному Яру.

“Я не можу сказати чи були активісти «Правого сектору» вчора вночі біля ігрового залу, адже я не стояв на його вході”, – заявив лідер кіровоградського ПС.

Читайте також: Кіровоград: невідомі в масках і з автоматами розтрощили приміщення «Національної лотереї» (ФОТО)

Також Євген Миценко зазначив: цілком можливо,що при активістах могли бути муляжі зброї та гроші. “Я неодноразово на вишколах бачив муляжі автоматичної зброї у своїх побратимів”, – наголосив він.

Після прес-конференції  голова обласного осередку «Правого сектору» збирається піти  до затриманих, аби прояснити ситуацію і знайти для них захисника.

Читайте також: Кіровоградська поліція підозрює “Правий сектор” у нічному розбої (ФОТО)

Нагадаємо, минулої ночі невідомі в масках і з автоматами захопили відділення «Національної лотереї», що знаходиться у центрі Кіровограда. Вони зникли з місця події, захопивши касу (42 тис. грн) та комп’ютерну техніку.  По опівночі на окружній дорозі за містом представники поліції затримали членів «Правого сектору», у яких при собі були автомати і гроші. За версією УМВС, це ї є нічні нападники.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар