На Кіровоградщині пограбували пенсіонера

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі на пенсіонера. Раніше судимий житель міста Олександрія наніс тілесні ушкодження потерпілому та заволодів його грошима. За вчинене зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції повідомлення про розбійний напад надійшло від 73-річного пенсіонера.

Правоохоронці встановили, що місцевий житель знаходився біля двору свого домоволодіння. До нього підійшов чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Між громадянами виникла сварка, під час якої зловмисник завдав численних тілесних ушкоджень пенсіонеру та відібрав у нього грошові кошти.

– Уже за декілька годин у результаті проведення розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний олександрієць, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, – повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції  ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар