Кіровоградщина: за нічні продуктові пригоди юнак сяде на 6 років (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські встановили особу злодія, який обікрав сільську крамницю. Підозрюваним виявився 18-річний мешканець сусідньої області. Після гостин у друзів нетверезий молодик вже дорогою додому «навідав» торгівельний заклад, звідки взяв продукти харчування та 100 гривень. За скоєне тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

– Пригода сталася в одному з сіл Новоархангельського району. Власники крамнички зранку виявили розтрощене вікно, відсутність деякого товару та дрібної готівки з каси. Про це потерпілі негайно повідомили правоохоронців, – розповів начальник Новоархангельського відділення поліції Ярослав Корецький. – Невдовзі поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився непрацюючий 18-річний мешканець Черкаської області.

Як з’ясувалося, молодик раніше бував у селі, адже приходив до своїх друзів. Відстань від його дому до будинку знайомих складала менше кілометру, тож навпрошки час подорожі займав лише годину.

У ніч, коли сталася пригода, вже після застілля, хлопець зібрався додому та, проходячи повз сільський магазин, не втримався від спокуси поповнити власні запаси харчів.

Потрапити до середини приміщення виявилося не так просто. Аби зламати металеві захисні ролети, довелося докласти чималих зусиль. Врешті, діставшись прилавку, злодій забрав, на його думку, тільки найнеобхідніше: ковбасні вироби, шоколад, жувальну гумку та хлібину. У касі знайшлися ще й 100 гривень готівкою, які також вирішив лишити собі.

Повернувшись додому, хлопець залишив пакети з продуктами у кутку, а сам пішов відпочивати. Вже ближче до обіду його розбудив стук в двері. Відчинивши, підозрюваний побачив працівників поліції і відразу згадав про свої нічні «пригоди».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодекс України «Крадіжка». За скоєне особі загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

Сектор комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар