На Кіровоградщині безхатченко убив людину

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

22 листопада бездиханне тіло жінки біля водойми неподалік одного з населених пунктів Знам’янського району помітив випадковий перехожий, про що одразу повідомив у поліцію. Протягом доби особу підозрюваного у вчиненні злочину встановили та розшукали його. 30-річний чоловік перебував у знайомого.

– Після отримання повідомлення правоохоронці прибули на місце. Під час огляду на тілі 38-річної потерпілої виявили тілесні ушкодження, які, за попередніми даними, були нанесенні кілька днів тому. Висновки судово-медичної експертизи засвідчили, що смерть жінки настала внаслідок травм голови, – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

У ході проведення слідчо-розшукових дій, спрямованих на встановлення обставин кримінального правопорушення, правоохоронці з’ясували, що події відбувалися 18 листопада. Безхатченки на той час перебували у дачному будинку за межами одного з населених пунктів району. Тимчасовий прихисток вони отримали від організації, яка надає допомогу людям, що не мають постійного місця проживання.

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між співмешканцями виникла сварка, потім чоловік почав бити жінку. Аби врятуватися від подальших побоїв, потерпіла втекла від кривдника та подалася в бік іншого населеного пункту. Втім по дорозі від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Зловмисника правоохоронці розшукали на території районного центру за місцем проживання його знайомого. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар