В Олександрії ледь не застрелили чоловіка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині правоохоронці з’ясовують обставини події, внаслідок якої ледь не загинув місцевий мешканець. Під час сутички житель міста Олександрії поцілив зі зброї у 24-річного чоловіка, який намагався проникнути у магазин його знайомого. За вчинене громадянину може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції повідомлення про подію надійшло від працівника медичної установи.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

Правоохоронці встановили, що в одному з мікрорайонів міста четверо молодиків спробували проникнути до торгівельного закладу. В цей час неподалік магазину знаходився власник, який помітив, що невідомі вже пошкодили ролети та віконне скло й намагаються потрапити в приміщення.

– Підприємець налякав злодіїв та почав їх переслідувати, а також зателефонував знайомим, які поспішили йому на допомогу. У результаті між чоловіками виник конфлікт, під час якого 32-річний місцевий житель, діставши зброю, здійснив постріл в одного зі зловмисників, – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Потерпілого госпіталізовано до лікарні.

Речові докази правоохоронці вилучили та направили на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар