На Кіровоградщині нетверезий чоловік перед сном ударив дружину ножем

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За попередньою інформацією, під час спільного розпиття алкогольних напоїв 65-річний мешканець селища Компаніївка ударив 52-річну дружину ножем. Від отриманих поранень потерпіла померла на місці.

Повідомлення про трагічну подію у родині місцевих жителів надійшло до відділення поліції вихідного дня пізно ввечері.

– Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що кількома годинами раніше подружжя розпивало спиртні напої. Згодом у розпалі сварки чоловік схопив ножа та ударив жінку у спину. Після скоєного пішов відпочивати, а коли прокинувся, виявив, що дружина знаходиться на підлозі у коридорі і не подає ознак життя. Зловмисник почав лементувати. Односелець почув крик та прибіг подивитися, що сталося. Побачивши потерпілу, одразу зателефонував у швидку й повідомив правоохоронців, – розповів начальник Компаніївського відділення поліції Бобринецького відділу ГУ НП в області Володимир Гавриленко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Прес-служба Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар